سلام علیکم
بدینوسیله
از زحمات استادان محترم دانشگاه نهایت تشکر خود را ابراز داشته و
برایشان آرزوی سلامت ، طول عمر و موفقیت داریم.
با تشکر
ادامه مطلب ...
هوش مصنوعی یا هوش ماشینی را باید عرصهٔ پهناور تلاقی و ملاقات بسیاری از دانشها، علوم، و فنون قدیم و جدید دانست. ریشهها و ایدههای اصلی آن را باید در فلسفه، زبانشناسی، ریاضیات، روانشناسی، نورولوژی، و فیزیولوژی نشان گرفت و شاخهها، فروع، و کاربردهای گوناگون و فراوان آن را در علوم رایانه، علوم مهندسی، علوم زیستشناسی و پزشکی، علوم ارتباطات و زمینههای بسیار دیگر.کتاب هوش مصنوعی حاضر توسط استوارت راسل و پیتر نورینگ نوشته شده است.
جزوه پیش رو برگرفته از کتاب هوش مصنوعی نوشته راسل و پیتر نورویگ است ، که در آن سعی شده است تمامی فصول به طور کامل پوشش داده شود.
تهیه این جزوه تلاشی از دانشجویان دانشگاه پیام نور واحد آران و بیدگل می باشد و در ۹ فصل تنظیم شده است .ما نسخه قبلی این کتاب را قبلا در وبلاگ قرار داده بودیم اما این نسخه اصلاح شده و علاوه بر نمونه سوال در پایان هر فصل دارای فهرست نیز می باشد.
ضمنا فایل پاور پویینت اصلی را نیزکه قبلا فایل پی دی اف آن را در اینجــــــاقرار داده بودیم. می توانید در ادامه مطلب دانلود کنید.
ادامه مطلب ...
عناوین اصلی کتاب شامل:
تا سال ۱۹۴۵ میلادی غالب جنگها "جنگ سخت" بود. پس از آن با توجه به دو قطبی شدن جهان به بلوک شرق و بلوک غرب، دور جدیدی از رقابت ها میان آمریکا و شوروی سابق آغاز شد که به "جنگ سرد" مشهور شد. جنگ سرد ترکیبی از جنگ سخت و جنگ نرم بود که طی آن دو ابر قدرت در عین تهدیدهای سخت از رویارویی مستقیم با یکدیگر پرهیز میکردند.
با فروپاشی شوروی در سال ۱۹۹۱ میلادی و پایان جنگ سرد کارشناسان بخش جنگ در ایالات متحده با استفاده از تجارب دو جنگ جهانی و دوران جنگ سرد دریافتند که می شود با هزینه کمتر و بدون دخالت مستقیم در سایر کشورها به اهداف سیاسی، اقتصادی و... دست یافت که در ادبیات سیاسی جهان به جنگ نرم شهرت یافت.
بقیه در ادامه مطلب...
ادامه مطلب ...